En liten milepel for en smal blogg

Absolutt-fun2

Den lille, meningsbærende, men smale og lett (united)metodistnerdete bloggen «absolutt metodist» har sannelig passert 2000 visninger. Ikke et overveldende antall, men utenfor «rosablogguniverset» synes jeg det er helt ok! Og antallet visninger og besøkende øker daglig! Uansett,  2000-merket som ble passert i natt, er verd en liten feiring.

Det velger jeg å gjøre med en kort, liten, optimistisk og livsbejaende salme av en av mine absolutt yndlings salmeskribenter; Shirley Murray fra New Zealand.  Salmen har hun kalt «GODSPEED SONG» –  og her er den som en personlig hilsen og gave til alle som er innom bloggen:

God speed you on your way

safe keep you every day

give you wing, cause to sing

all this we wish and pray.

God give you space to thrive

all senses kept alive

health and hope, means to cope

joyfully to arrive.

God lead yopu to the new

places and points of view

roads to take, friends to make

more life to travel through!